Ansambluri la modă: blugi roșu

Dacă alegeți să creați un ansamblu cu pantaloni roșii, amintiți-vă că va fi pantalonii în ansamblul rezultat al piesei principale. Din acest motiv, toate celelalte lucruri din rochie ar trebui să fie mai puțin de ochi-prinderea de culoare, și bine în armonie cu pantaloni stil ales.

Una dintre schemele de culori mai clasice poate fi considerată o combinație de negru și roșu. Roșu închis pantaloni tăiate drept complet cu bluză neagră elegant și o jachetă scurtă tăiat în laconice bluze ton de a crea cu adevărat o imagine feminină potrivită pentru viața de zi cu zi de birou. În acest caz, ar trebui să alegeți pompele negru și color geantă de mână, Satchel corespunzătoare. De bijuterii poate face o alegere în favoarea produselor de aur. Principalul lucru este să fie cât mai ușor posibil și în miniatură.

Nu mai puțin interesant este pantaloni roșii cu pantofi roșii cu toc înalt și un top negru. geantă de mână neagră pe lanțul de aur face ca această imagine mai elegant și eficient.

blugi skinny roșu de multe ori aleg femei tinere îndrăznețe și încrezător. Cele mai multe dintre aceste lucruri sunt completate blugi leopard. Pentru acest costum nu și-a dovedit prea bătător la ochi și vulgare, ar trebui să fie limitată la numai o parte din umbra ruinare. Blugii skinny roșu-negru T-shirt pot fi purtate, cardigan cu toc pantofi negri și negru. Un cuplu de bijuterii din aur și elegant ambreiaj leopard finaliza cu succes imaginea. Dacă doriți să poarte o bluză leopard, pantofi și geantă de mână într-un ansamblu, puteți ridica o culoare maro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *