Înlocuirea plăcuțele de frână

Tampoanele sunt plasate între disc și etrier cu piston, ele constau dintr-o bază de metal pe care să se aplice un material de fricțiune, denumit în mod obișnuit „căptușeală“: aceasta este exact materialul de fricțiune să se deterioreze mai repede decât celelalte componente ale sistemului de frânare din cauza care generează căldură de frânare.
În căptușeală este, în general, prezenta comunicare contactul electric cu discul, care permite aprinderea lămpii de avertizare de pe tabloul de bord în caz de eșec. Conducerea în sine, cu toate acestea, vă va spune acum dacă există o problemă în anomaliile de frână sau un semnal neobișnuit petrecute vă va pune în alertă. Nu așteptați prea mult timp pentru a verifica tampoane, odată uzate, acestea pot duce la deteriorarea discurilor.

tampoane de înlocuire ridicate și plasate în suportul de securitate auto, apoi scoateți roțile. Găsiți atacuri de clești, și apoi, fără discul, apăsați pistonul din spate se află în spatele bazei de metal a pastilei, probabil cu o șurubelniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *