Orice defect care are loc în cadrul sistemului de aer condiționat

Condensatul care se formează pe pereții exteriori ai vaporizatorului este colectat într-un rezervor. Formarea ulterioară a bateriilor poate duce la aceste probleme de miros.

Pe de altă parte, cu toate acestea, încrețiturile apei de condensare suspendat particele, le transporta la rezervor. Acest lucru vă permite să curățați și dezumidificarea aerului din habitaclu, făcându-l mai rar la formarea de ceață tipică pe ferestre. Acest avantaj face ca formarea bateriilor (care este foarte rar) o problemă minoră.

Orice defect care are loc în interiorul sistemului de aer condiționat poate interfera cu funcționarea diferitelor componente. Diagnosticul corect se poate face numai după ce întregul sistem este demontat.
În primul rând, cu toate acestea, este necesar pentru a elimina lichidul de răcire, care poate fi reutilizat mai târziu. La magazinul nostru online veti gasi toate piesele de schimb necesare (de exemplu, arborele de acționare, semnalizatoare, butonul rotativ, presare supape, etc.), la un preț accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *