Tot mai mulți senzori care fac parte din echiparea unei mașini moderne

De la punerea în aplicare a unității de control, tendința devine tot mai insistent, ca măsurători legate de diverse operații sunt din ce în ce mai complexe. Deosebit de precise sunt măsurătorile cuplului, care permite toate dispozitivele conectate sa functioneze optim. Cuplul este mult mai ușor de măsurat treptele de viteză. În plus, trebuie să se ia în considerare viteza de rotație a roții de curea respective. Această sarcină aparține generatorul de impulsuri. Se colectează date importante care provin în special din sistemele ESC ABS și, de la roți și de la volantă.

Deoarece arborii și unelte de pescuit se deplasează foarte repede, măsurătorile trebuie să fie foarte precise și poate detecta în cazul în care există decalaje între treptele de viteză. Generatorul de impulsuri este format dintr-un miez de fier, înconjurat de o bobină. Miezul de fier, care, la rândul său, este echipat cu un magnet. Chiar și aici, ca și în bobina de aprindere, un câmp magnetic este generat. Un astfel de câmp magnetic cuprinde toate corpurile care sunt încărcate cu energie. Printre ei este, de asemenea, roata dințată se rotește. În plus, în timpul tensiunea de rotație este generată, care apoi cade atunci când mișcarea este întreruptă de diferența dintre roțile dințate. În consecință, generatorul de impulsuri măsoară tensiunea câmpului magnetic al angrenajelor, faptul că nu a detecta variațiile. De asemenea, detectează dacă roata dințată sunt unelte rupte. Cu toate acestea, din moment ce o roată lipsă nu poate fi o problemă gravă, unitatea de comandă conectată nu prezintă nici un avertisment. Eroarea va fi afișată numai în cazul în care există mai multe unelte de pescuit rupte situate aproape una de alta, iar măsurarea dă valori incorecte.

Deoarece generatorul de impulsuri este un instrument extrem de durabil și de încredere în ceea ce măsurătorile au fost efectuate, va trebui cu greu să-l înlocuiască. In magazinul nostru online, veți găsi o gamă largă de piese de schimb (de exemplu, generator de impulsuri, filtru de combustibil, capac, lumini de ceață, etc.) pentru mai multe marci de automobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *