Designerii ne oferă să acorde o atenție la culoarea

Militar acest sezon a fost deosebit de relevant și-a găsit o nouă interpretare. Acum, motivele militare sunt vizualizate pe o silueta feminina si sofisticata a imaginii.
kaki

Designerii ne oferă să acorde o atenție la culoarea kaki, și nu vă fie teamă să adăugați nuanțe în garderoba ta. În acest sezon, vă sugerăm că chiar și cel mai simplu, dacă este haina concis sau sacou, este în culoarea verde sau nisip inchis dim va arata foarte interesant, mai degrabă decât în obicei negru.

Putem concluziona că valul de popularitate de stil militar in aceasta toamna va acoperi fashioniste înseamnă starea de spirit, mai degrabă decât orice modele și stiluri specifice. Prin urmare, nu ezitați să opereze motive militare în arcuri și experimentul lor.

Filme de război eroine
Gândiți-vă imagini elegante de sex feminin 40 – costume formularul-montaj și paleta kaki aspect dramatic si sexy. În acest sezon de moda insistă, deși pe o culoare verde închis, oferind pentru a pune pe ea, fără a sacrifica feminitatea și fragilitate.

sportiv
Da, același sport ca mai multe sezoane nu va pierde relevanța, pretinde a fi implicat cu motive militare. nuanțe diluând kaki autfit sport sau adăugarea de elemente stilistice și decor pot fi obținute de ansamblu la modă. Nu uita despre bombardier, pantaloni sudoare, hanorac și svitshoty – verde inchis, nisip, paletele maro, aceste lucruri vor juca în mod diferit.

accesorii
Noi iubitorii de culori luminoase și sentimente pacifiste au posibilitatea de a aduce militare temă în garderoba lor toamnă, cu ajutorul detaliilor: cizme barete și curele cu catarame din metal, în acest caz, va fi de mare ajutor. Acest tip de accesorii poate da brutalitate Dă-te o rochie înflorată blând. De asemenea, nu uitați despre sac cu nituri și cizme de ofițer.

pardesiu
Outerwear acest sezon este foarte diversă. Dar cu siguranță un rezultat pozitiv poate fi considerat un strat la două rânduri, care seamănă cu un pardesiu. Designerii au inspirat motive militare prezintă elemente de lux din țesături decorate cu diferite metale și materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *