Care ar trebui să fie stilul de îmbrăcăminte pentru bărbații subțiri

Binar: pe de o parte – strict, pe de altă parte – mai multe straturi. Apropo, poate fi combinat. De exemplu, un costum. Pentru jacheta ar trebui să fie un complement – o vestă. Doar cusuta va trebui sa comande. Cut-out standard pentru vesta este litera „V”. Subțire este contraindicat. Dar! Dacă o astfel de crestătură nu este terminată, ci pentru a face o cruce, adică „traversa” vârful punctului, se va obține efectul extinderii orizontale. Chiar ai nevoie de asta?

Nu știi ce să porți muncitorul tău subțire? Costum dublu cu un ton amortit. Se va arăta nisip fin (versiunea de vară) și gri închis (acesta este deja iarna). Dacă nu știți, culoarea gri vă ajută foarte mult. Lumina tonul său reduce volumul, întuneric – crește. Cel mai potrivit pentru un om subțire este o nuanță de gri – un „mouse” întunecat.

Un alt sfat pentru tine de la cei mai subțiri este culoarea „vinetei”, deși se referă la întuneric. Încercați să încercați o astfel de cămașă pentru omul dvs., veți vedea imediat efectul. Mai ales dacă are ochi albastri-albastri și păr brun închis. Și în funcție de tipul de aspect puteți alege diferite nuanțe ale acestei culori cu adevărat bogate.

Stilul de îmbrăcăminte pentru bărbații subțiri implică siluete stricte. Dar ele pot fi „diluate” cu accesorii. Butoanele mari pe un costum dublu, ușor mai întunecat decât țesătura, vor crea un efect „orizontal”.

Și dacă există un buzunar de sus în sacou – aceasta este o altă „bandă” în suma de expansiune silueta a unui om subțire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *