Vedeți combinația de verde

Când vorbim despre tendințele modei, de culoare este la un nivel cu silueta mea în primele poziții. Pentru a deschide o revistă de modă, vom ști ce să poarte, ce culori vor fi tendința, ce combinații, și ceea ce din contra ar fi inadecvată. Ce culori vor fi la modă, timp de mulți ani institutul a fost rezolvat. Pentru sezonul 2017-2018 există, de asemenea, o listă de nuanțe. Culoarea generală a sezonului este desemnată ca „nuanțe confortabile și calme”.

Culoarea anului poate fi numită drept verde.

Primăvara și vara sunt în mod tradițional legate de verde, de viață și de energic. În acest sezon la modă, culoarea tânărului, mărul, menta. Pentru a se potrivi cu tendințele modei, astfel încât să alegeți nuanțe de verdeață proaspătă de pe piață, patrunjel, telina, salata verde, toate acestea este foarte important. Pentru sezonul de toamna-iarna este recomandat de culoare broccoli – o, verde profund rece.

În ceea ce privește combinațiile, ele sunt destul de contrastante și curajoase. Lumina roz din nou în modă. greenness moale și liniștit, combinate cu un roz strălucitor – magenta, fuchsia, un trandafir prafuit. La modă sunt perechi de verde și maro și de asemenea gri. Mai mult decât atât, maro foarte deschis și cald, există nuanțe de ciocolată și cafea, nuanțe de lemn, kastanjefrukt. Gray, dimpotrivă, rece și ușor prăfuit – culoarea de asfalt, plumb, restul de ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *